Historie

In 1997 is Delta Heat Services opgericht en voerde haar bedrijfsactiviteiten vanuit Midden Nederland uit.

De organisatie is eind 2002 verhuisd naar het industriële Rotterdamse Botlek gebied en is zich gaan vestigen met haar hoofdvestiging in de Deltahaven van Stellendam. In die periode heeft het bedrijf haar marktpositie verstevigd door het imago een metamorfose te geven en het assortiment op het gebied van warmtebehandelingen fors uit te breiden met gespecialiseerde apparatuur zoals; gloei-equipment en ovens voor de diverse uitvoeringen van gloeiwerkzaamheden.

In 2007 – 2009 is het bedrijf zich gaan richten op de internationale markten door een aantal vestigingen in het buitenland op te zetten in onder andere; België, Roemenië, Portugal en Zuid Amerika om zo haar marktpositie te verstevigen.

In 2010 heeft Delta Heat Services eigen productie opgestart voor de 50kVa machines voor eigen gebruik, de verhuur en verkoop in de UK.

Van 2002 tot 2012 heeft Delta Heat Services zich zeer progressief en professioneel ontwikkelt op het gebied van diverse warmtebehandelingen in de verschillende marktsectoren.

2012 – heden is de organisatie constant in beweging om op een hoog kwalitatief niveau een belangrijke marktspeler te zijn die staat voor hoogwaardige kwaliteit en professionaliteit in de gloeitechniek.

De Delta Heat Services Group is inmiddels uitgegroeid tot een vertrouwde ambitieuze partner. De organisatie heeft een zeer uitgebreide hoeveelheid aan gloei equipment en werkt met ruim 90 mensen.